Papatya Yağı 20ML

56,50 

Ürün Adı : PAPATYA YAĞI (CHAMOMİLE OİL)

Botanik Adı: Anthemis Nobilis

INCI Name: Anthemis Nobilis Flower Oil

Dolum : 20 ML

Cas No: 8015-92-7

Üretim Yöntemi: Distilasyon 

İçindekiler : %100 PAPATYA YAĞI

SKUPapatya-Yağı-20ml
StatusStokta yok

Papatya Yağı

PAPATYA – GENEL ÖZELLİKLER
Papatya bitkisinin çiçek başları çay yapımında, sıvı ekstratında, kapsüllerde veya tabletlerde kullanılmaktadır. Taze veya kurutulmuş çiçek başlarının demlemesi ile elde edilen uçucu yağlar; aromalı, tatlandırıcı ve renklendirici özelliklere sahiptir. Bunlar sabunlar, deterjanlar, parfümler, losyonlar, merhemler, saç ürünleri, unlu mamüller, şekerlemeler, alkollü içecekler ve bitki çayları gibi ticari ürünlerde kullanılmaktadır. Papatya (Matricaria recutita L., Chamomilla recutita L., Matricaria chamomilla) en popüler bitkisel çaylardan birisi olup tıp alanında da kullanılmıştı

0/5 (0 Reviews)

Ek bilgi

MARKA

Hekimhan

ÜRÜN ADI

Papatya Yağı

İNGİLİZCE ADI

Chamomile Oil

BOTANİK ADI

Anthemis Nobilis

CAS NO

8015-92-7

ÜRETİM TEKNİĞİ

Distilasyon

MOLEKÜLER YAPISI

Uçucu Yağ-Essential Oil

AĞIRLIK

20 Ml

KOLİ ADETİ

12

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.