Jojoba Yağı 20ML

49,90 

Ürün Adı : JOJOBA YAĞI (JOJOBA OIL)

Botanik Adı: Simmondsia Chinensis 

INCI Name: Simmondsia Chinesis Seeds Oil

Dolum : 20 ML

Cas No: 90045-98-0

Üretim Yöntemi: Distilasyon 

İçindekiler : %100 JOJOBA YAĞI

JOJOBA YAĞI

Amerika Kıtası için eski bir bitki olana jojoba Avrupanın ve diğer kıtalarda tanınması 1970’li yıllarda başlamıştır. Yağının kozmetik sanayie uygun olduğunu saptanması önemini

Gittikçe arttırmıştır ve buna parallel olarak dünyadaki üretim pazarlaması hızla gelişmiştir. Jojoba bir çöl bitkisi olmasına ragmen subtropik bölgelerde de yetiştirilebilmektedir.

İkinci Dünya savaşından sonra yapılan çalışmalarda jojoba bitkisinin tohumlarında %50 oranında bulunan yağın sperm balinası yağıyla aynı yapıda olduğu anlaşılmış ve bitkiye

Duyulan ilgi artmıştır. Başta Amerika olmak üzere Arjantin ve Meksika gibi bir çok ülkede ticari olarak yetiştirilmeye başlanmıştır (NaQVİve TINK 1990.)

JOJOBA YAĞI KİMYASAL BİLEŞİMİ

Yağ Asitleri Yüzde Oranı
Pamitolic acid(C16:1) 0.24
Oleic acid(C18:1) 066
11-Eicosenoic Acid(C20:1) 30.3
Docosenoic Acid(C22:1) 14.2
Docosdienoic acid(C22:2) 33.7}
9-Godoelic Acid(C20:1) 14.6

5/5 (1 Review)

Ek bilgi

MARKA : 

Hekimhan

ÜRÜN ADI: 

Jojoba Yağı

İNGİLİZCE ADI:

Jojoba Oil

BOTANİK ADI:

Simmondsia Chinensis 

CAST NO:

90045-98-0

ÜRETİM TEKNİĞİ:

Distilasyon

MOLEKÜLER YAPISI

Sabit Yağ

AĞIRLIK: 

20 Ml

KOLİ ADETİ: 

12

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.